OLIY TA’LIM TIZIMIDA DUAL TA’LIMNI TASHKIL ETISH ASOSLARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Ushbu  maqolada  bugungi  kunda  oliy  ta’lim  muassasalarida  taxsil olayotgan  bo’lajak  mutaxassislarning  ta’lim  olish  jarayonlari  va  ularning  amalga  oshirish mexanizmlari to’g’risida ma’lumotlar keltirilgan.Аннотация. Вданной статье представлена информация об образовательных процессах будущих специалистов, обучающихся в высших учебных заведениях и механизмах их реализации.Annotation. This article provides information about the educational processes of future specialists   studying   in   higher   education   institutions   and   the   mechanisms   for   their implementation.