ПИЁЗ ВА САРИМСОҚ ПИЁЗ ЎСИМЛИГИНИНГ АСОСИЙ ЗАРАРКУНАНДАЛАРИ ВА УЛАРГА ҚАРШИ КУРАШ ЧОРАЛАРИ. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Аннотация. Ушбу мақолада пиёз ва саримсоқ пиёз ўсимлигининг зараркунандалари ва уларга қарши кураш чоралари баён этилган. Аннотация. В данной статье описаны основные вредители лука и чеснока и меры борьбы с ними.Annotation. This article describes the main pests of onions and garlic and measures to combat them.