YOSHLAR TARBIYASIDA MADANIYAT VA SAN’AT SOHASINING TARBIYAVIY TA’SIRCHANLIGI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotaciya: Ushbu maqolada Yangi O‘zbekistonda madaniyat va san’at sohasini rivojlantirish, yoshlarning madaniy bilimini oshirishda olib borilayotgan chora-tadbirlar, yosh iste‘dod egalarining qobiliyati va qiziqishini ro‘yobga chiqarish uchun qilinayotgan keng ko‘lamli ishlar haqida so‘z boradi.