SUN’IY INTELLEKT VA RAQAMLI INQILOB DAVRIDAGI YURIDIK TA’LIM TRANSFORMATSIYASI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Hech shubhasiz aytish mumkinki, 2020-yil voqealari keyingi davr tarix kitoblarining salmoqli qismini egallaydi. Dunyo yangi yilning ilk kunlarini katta to’qnashuvning real xavfi va boshi berk ko’chaga kirib qolgan AQSH-Eron ziddiyatlari bilan qarshiladi. Jiddiy global pandemiyadan tortib uning ortidan kelgan, undan-da jiddiyroq global inqiroz, neft bozoridagi talato’plargacha guvohi bo’lib ulgurdik. Oxirgi 3-4 oy bizga evrilishlar nuqtasida turganimizni ko’rsatib qo’ydi (bu hozircha sizga sezilmayotgan bo’lsa ham). Allaqachon yirik davlat arboblari, olimlar, iqtisodchi va siyosatchilar pandemiyadan so’ng insoniyat boshqa dunyoda, jamiyat o’zgacha qonuniyatlar asosida yashashini ta’kidlashmoqda.