INSONNING ESTETIK TAFAKKURI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya:Ishda falsafaning muhim bo‘limi estetika ko‘rib chiqilgan bo’lib go‘zallik, did, san’at va estetik qadriyatlarning inson tafakkuri va jamiyat taraqqiyotidagi o‘rni tahlil etiladi. Estetik idrokning shakllanishi, uning madaniyat, axloq va ong bilan aloqasi, shuningdek, zamonaviy estetik qarashlar mazmunan yoritiladi, estetikaning nazariy asoslari bilan birga, uning kundalik hayotdagi ahamiyati batafsil ko’rib chiqilgan.