ELEKTR ENERGIYANI NAZORATI VA HISOBINING AVTOMATLASHTIRILGAN TIZIMLARINI TASHKIL ETISH VA QURISH (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
O‘zbekiston energetika tizimida elektr energiyasi nazorati va hisobining avtomatlashtirilgan tizimi ikki o‘zaro bog‘langan tarmoqlarga ega: