PREDMET SOHASINI UML TILI ATAMALARIDA TASNIFLASH (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu maqolada dasturiy ta’minot ishlab chiqishda muhim bosqich bo‘lgan predmet sohasini tahlil qilish va UML (Unified Modeling Language) tilida tasniflash usullari haqida so‘z yuritiladi. UML diagrammalari yordamida tizimning asosiy elementlari aniqlanadi, ularning o‘zaro bog‘liqligi tasvirlanadi va dasturiy loyihaning asosiy tuzilmasi shakllantiriladi.