DASTURIY TA’MINOT ISHLAB CHIQISH JARAYONLARI TAHLILI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada dasturiy ta'minotni ishlab chiqish bosqichlari, jarayon turlari, modellar va ularning tahlili keltirilgan. Har bir dasturiy loyiha muvaffaqiyatli amalga oshirilishi uchun ma'lum bir ishlab chiqish modeli asosida amalga oshirilishi kerak. Turli xil yondashuvlar va jarayonlar yordamida loyihani sifatli, o‘z vaqtida va talablar asosida ishlab chiqish mumkin.