СУД-КИМЁ АМАЛИЁТИДА МАСС-СПЕКТРОМЕТРИК УСУЛДА ОМНОПОН ДОРИ ВОСИТАСИ ТАҲЛИЛИ. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Аннотация: Мақолада омнопон дори воситасининг таркибидаги морфин, кодеин, папаверин, носкапин, тебаинларнинг 96% ли спирт ва ацетонитрилда эриши ўрганиб чиқилди. Ацетонитрил омнопон таркибидаги моддалар учун оптимал эритувчи эканлиги аниқланди.