ORGANIZMNING NURLANISHGA BO’LGAN REAKSIYASLARI. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annatatsiya: Ushbu maqolada ionlashtiruvchi nurlarni organizmga ta’siri va javob  reaksiyalari haqida ma’lumot olishingiz mumkin.Abstract: In this article, you can learn about the effects of ionizing radiation on the body and its responses.