MA’RIFATCHILIKDA JAXON ADABIYOTINING O'RNI. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya:  Ma’rifatchilik      adabiyotining       ijtimoiy-falsafiy     asoslari.  Angliya adabiyoti: a) D.Defo ijodi; b) J.Svift ijodi. Fransuz ma’rifatchilik adabiyoti: a) Volter ijodi; b) Bomarshe ijodi.