INNOVATSION TA'LIM MUHITIDA O'QITUVCHINING KREATIVLIGI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola innovatsion ta'lim muhitida o'qituvchining kreativligi va uning ta'lim jarayoniga qo'shgan hissasi haqida so'z yuritadi. Maqolada kreativlikning o'qituvchining professional faoliyatida qanday ahamiyatga ega ekanligi, innovatsion metodlar va pedagogik texnologiyalarni qo'llash orqali ta'lim samaradorligini oshirish imkoniyatlari ko'rib chiqiladi. Shuningdek, o'qituvchining kreativligi orqali talabalar uchun qiziqarli va samarali o'quv muhiti yaratishning ahamiyati tahlil etiladi.