XORAZM VOHASI SO'NGGI BRONZA DAVRI JAMIYATINING IJTIMOIY-IQTISODIY MUNOSABATLARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Maqolaning qisqacha mazmuni: Ushbu maqolada Xorazm vohasining tarixiy-geografik hududlarida miloddan avvalgi ll ming yillik o'rtalari va oxirida jamiyatning ijtimoiy-iqtisodiy munosabatlari tahlil qilinadi. Annotation: This article analyzes the socio-economic relations of society in the historical-geographical regions of the Khorezm oasis in the middle and end of the 2nd millennium BC.Аннотация: В статье анализируются социально-экономические отношения общества в историко-географических регионах Хорезмского оазиса в середине и конце II тысячелетия до н.э.