AUTIZM SINDROMLI BOLALARNI MAKTAB TA’LIMIGA TAYYORLASHDA ULARNING OTA-ONALARI BILAN ISHLASH USULLARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Quyidagi maqolada autizm sindromli bolalarni maktrab ta’limiga tayyorlashda ota-onalarni o’rni va ular bilan olib boriladiga pedagogic va psixologik ishlar haqida so’z yuritilgan. Autizmli nuqsonga ega farzand tarbiyalayotgan oilalar bilan pedagogik va psixologik ishlar yoritilgan. Bunday farzandli ota-onalar bilan ishlash usullari hamda metodik tavfsiyalar keltirib o’tilgan.