AUTIZM SINDROMLI BOLALARNI MAKTAB TA’LIMIGA TAYYORLASHDA KORREKSION-PEDAGOGIK ISH TIZIMI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Quyidagi maqolada autizm sindromiga chalingan bolalarni maktab ta’limiga tayyorlash va ularda uchraydigan muloqot xususiyatlari ilmiy va nazariy jihatdan atroflicha keltirib o’tilgan. Ularda uchraydigan muloqotning turli xususiyatlari haqida maktabga tayyorlash ishlari xususida so’z yuritilgan. Autizm sindromli bolalarni maktabga tayyorlashda turli usul va vositalar foydalanilgan. Muloqotning psixologo-pedagogik usullari orqali autizm sindromli o’quvchilar o’rganilishi ochib berilgan.