МУСТАҚИЛЛИК ЙИЛЛАРИДА АРХИТЕТУРА СОҲАСИДА КАДРЛАР ТАЙЁРЛАШ ТИЗИМИНИНГ ЙЎЛГА ҚЎЙИЛИШИ (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Аннотация: Мазкур мақолада Ўзбекистонда мустақиллик йилларида маданият тарихининг таркибий қисми ҳисобланган меъморчилик ва архитектура соҳасида кадрлар тайёрлаш масаласи қисқача ёритилган.Аннотация: В данной статье описывается историография истории архитектуры, которая считалась составной частью истории культуры Узбекистана в годы независимости.Abstract: This article describes the historiography of the history of architecture, which was considered a component of the cultural history of Uzbekistan during the years of independence.