MULOQOT HAQIDA TUSHUNCHA (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada muloqotning asosiy tushunchasi, uning turlari, rivojlanishi va samarali bo‘lishi uchun zarur bo‘lgan tamoyillar haqida batafsil ma'lumot beriladi. Shuningdek, muloqot jarayonidagi qiyinchiliklar va ularni bartaraf etish yo‘llari ham ko‘rib chiqiladi.