,,SUN'IY INTELLEKT TEXNOLOGIYALARI''DAN FOYDALANGAN HOLDA TELEGRAM KANALI UCHUN CHATBOTNI ISHLAB CHIQISH (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Telegram kanali uchun sun’iy intellekt (SI, yoki AI – Artificial Intelligence) texnologiyalaridan foydalangan holda chatbot ishlab chiqish – bu foydalanuvchilar bilan avtomatik muloqot qilish, xizmat ko‘rsatish, ma’lumot berish yoki savollarga javob berish imkonini beradigan zamonaviy yechimdir. Quyida bu jarayon bosqichma-bosqich tushuntiriladi.