KO‘RUV A’ZOSINING SHIKASTLARI, UNDA TEZ TIBBIY YORDAM KO‘RSATISH VA HAMSHIRALIK PARVARISHI. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya:Ushbu maqolada ko‘ruv a’zosining shikastlari, unda tez tibbiy yordam ko‘rsatish va hamshiralik parvarishi haqida aytib o’tilgan va muallif tomonidan tavsiyalar berilgan.Annotation: This article discusses injuries of the organ of vision, emergency medical care and nursing care, and the author gives recommendations.