DORI MODDALARINI TASHQI VA ICHKI QOʻLASH KOʻNIKMALARIDA HAMSHIRALIK PARVARISHI. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada dori moddalarini tashqi va ichki qoʻlash koʻnikmalarida hamshiralik parvarishi  haqida aytib o'tilgan va muallif tomonida tavsiyalar berilgan.Annotation: This article discusses nursing care in the skills of external and internal application of drugs and provides recommendations from the author.