OY-KUNI YETIB TUG‘ILGAN CHAQALOQ. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada oy kuni yetib tug’ilgan chaqaloq haqida  aytib o'tilgan va muallif tomonidan muhim tavsiyalar berilgan.Annotation: This article discusses a baby born late on a lunar day and provides important recommendations by the author.