BOLALARDA-ANEMIYA KELIB CHIQISH SABABLARI,BELGILARI, DAVOSI VA OLDINI OLISH CHORALARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bolalarda-anemiya kelib chiqish sabablari,belgilari, davosi va oldini olish choralari haqida aytib o'tilgan va muallif tomonidan muhim tavsiyalar berilgan.Annotation: This article discusses the causes, symptoms, treatment and prevention of anemia in children, and the author gives important recommendations.