PEDAGOGIKA FANINING ILMIY-TADQIQOT METODLARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Aniq izlanish predmetiga ega bo'lgan pedagogika fani ham o‘zga fanlar singari o'z mohiyatini yoritish va materiallarini to‘plash uchun maxsus uslublar va vositalardan foydalanadi. Ular fanning metodlari deb yuritiladi. Ushbu maqolada pedagogika fanining ilmiy-tadqiqot metodlari haqida so’z yuritiladi.  Abstract: The science of pedagogy, which has a clear subject of research, like its subjects, uses special techniques and tools to illuminate its essence and collect its materials. They are referred to as methods of science. This article will talk about research methods of pedagogical science.