RAQAMLI TA’LIMDA SUN’IY INTELLEKT YORDAMIDA FRANSUZ TILINI O’RGATISH IMKONIYATLARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada raqamli taʼlim jarayonida fransuz tilini sunʼiy intellekt texnologiyalari orqali oʻrgatish imkoniyatlari yoritilgan. Sunʼiy intellekt texnologiyalarining taʼlimdagi oʻrni, interaktivlik, o‘quvchilarga moslashtirilgan yondashuvlar va mustaqil taʼlim imkoniyatlari tahlil qilingan.