QORA SEDANING DORIVOR XUSUSIYATLARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annatatsiya: , Qadimdan xalq tabobatida ishlatilgan. Qora seda o'zining yuqori vitaminli tarkibi, antioksidant, antibakterial va yallig'lanishga qarshi ta'siri bilan ajralib turadi.