SANOAT KORXONALARIDA BOSHQARUV SAMARADORLIGINI BELGILOVCHI OMILLAR TASNIFI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Maqolada sanoat korxonalarida boshqaruv  samaradorligini belgilovchi asosiy omillar tadqiq etilgan. Boshqaruv samaradorligini baholash yо‘llari asoslangan. Boshqaruv resurslari va samaradorligi tavsiflangan.Аннотация. В статье исследованы основные факторы, определяющие эффективность управления на промышленных предприятиях. Обоснованы методы оценки эффективности управления. Описаны ресурсы и эффективность управления.Abstract. The article explores the main factors that determine the efficiency of management in industrial enterprises. Management effectiveness assessment methods are justified. Resources and management efficiency are described.