KOMPYUTER VIRUSLARI VA VIRUSLARDAN HIMOYA QILISH MUAMMOLARI .INFLYATSİYA O'ZGARİSHİNİNG JAMG'ARMA BALANSİGA TA'SİRİ (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya:Mazkur maqola  o’quv amaliyoti kasb- hunar  maktabining   o’quvchilariga mo’ljallangan. uslubiy ishlanmasi  TTS-tarmoq ta’lim standarti  talablaridan kelib chiqqan holda tayyorlanadi, kadrlar tayyorlash barcha bosqichlarida uning samaradorligini oshirish  o’quv amaliyotiga oid bilimlarining salmog’iga bog’liq.Shu sababli o’quvchilarning ushbu amaliyotdan egallashi lozim bo’lgan ko’nikma va malakalarini shakllantirishga asosiy e’tibor qaratilgan. Bo’lajak ishlab-chiqarish ta’limi ustalari uchun o’quv amaliyoti mavzusi bo’yicha muhim ahamiyatga ega bo’lgan texnik shartlar  texnologik talablar va yo’l -yo’riqli  xarita yoritilgan.,bugungi kun  talablari uchun bo’yicha zaruriy qo’llanma bo’lib  xizmat qiladi.