XIZMATLAR SOHASI TARKIBIDA TIBBIY XIZMATLARNING TURI VA ULARNING SAMARADORLIK KO‘RSATKICHLARINI TAHLILI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Mualif maqolada xizmatlar sohasi  tarkibida tibbiy  xizmatlarning tiri va ularning  samaradorlik ko‘rsatkichlarini tizimga keltirgan,  asosli dalillardan kelib chiqqan holda ilmiy tahlilini bayon  etgan.Аннотация: В статье автор систематизировал услуги здравоохранения и показатели их эффективности в сфере услуг, а также представил научный анализ основанный на достоверных данных. Abstract: In the article, the author systematized the existence of medical services and their efficiency indicators in the service sector, and presented a scientific analysis based on valid evidence.