INKLYUZIV TA’LIM TASHKIL ETILGAN O‘QUV MUASSASALARDA MAXSUS TARBIYAGA MUHTOJ BOLALAR MULOQOTINING PERSEPTIV TOMONI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya:Maqolada inklyuziv ta’lim tashkil etilgan o‘quv muassasalarda  maxsus tarbiyaga muhtoj bolalar muloqotining perseptiv tomoni va  ta’lim muassasalarida inklyuziv ta’limning pedagogik-psixologik tahlili yoritildi.Аннотация: В статье рассматривается перцептивный аспект общения детей с особыми потребностями в образовательных организациях, где организовано инклюзивное образование, а также проводится педагогический и психологический анализ инклюзивного образования в образовательных организациях.Abstract: The article discusses the perceptual aspect of communication of children with special needs in educational institutions where inclusive education is organized, and the pedagogical and psychological analysis of inclusive education in educational institutions.