CHORSU DEHQON BOZORIDA SOTILAYOTGAN TUXUMLARNING VETERINARIYA-SANITARIYA EKSPERTIZASI VA ULARNING ISTE’MOLGA YAROQLILIGINI BAHOLASH (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Mazkur tadqiqot Chorsu dehqon bozorida sotilayotgan tuxumlarning veterinariya-sanitariya ekspertizasi asosida sifati va iste’molga yaroqliligini aniqlashga qaratildi. Tahlillar bozor hududidagi amaldagi laboratoriyada olib borildi. Tekshiruvlarda ovoskop asbobidan foydalanildi. Natijalar shuni ko‘rsatdiki, barcha tuxumlar ruxsat etilgan gigiyenik me’yorlarga javob beradi va iste’mol uchun yaroqli hisoblanadi.