XALQ PEDAGOGIKASIDA ERTAKLARNING TARBIYAVIY AHAMIYATI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu maqolada xalq pedagogikasida ertaklarning tarbiyaviy ahamiyati o'rganiladi. Ertaklar, nafaqat bolalarning tasavvurlarini kengaytiradi, balki ularning axloqiy, estetik va ijtimoiy ko'nikmalarini ham rivojlantiradi. Maqolada ertaklarning tarbiyaviy vazifalari, ularning o'ziga xos xususiyatlari va zamonaviy ta'lim tizimidagi o'rni tahlil qilinadi. Shuningdek, ertaklarni ta'lim jarayonida qanday qilib samarali foydalanish mumkinligi haqida tavsiyalar beriladi.