OBLIGATSIYALARNING YANGI O’ZBEKISTONDAGI ISTIQBOLLARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annatotsiya : Obligatsiyalarning turlari, baxolash va ularning o’ziga xos xususiyatlari ko’rib chiqildi. Mamlakatda obligatsiya chiqargan kompaniyalar tilga olindi. Qimmatli qog’ozlarga oid qonunchiligimizdagi hujjatlar ustida fikr olib borildi.