SHIFOXONA QABULXONA BOʻLIMINING TUZILISHI VA ISHI. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada shifoxona qabulxona boʻlimining tuzilishi va ish haqida aytib o'tilgan. Annotation: This article discusses the structure and work of the hospital reception department.