INGLIZ TILINING BIZNING HAYOTIMIZDAGI O‘RNI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya.Ushbu maqolada ingliz tilining zamonaviy hayotdagi ahamiyati haqida so‘z boradi. Ingliz tili xalqaro aloqa vositasi sifatida nafaqat ta’lim, balki fan, texnologiya, biznes va internet sohalarida ham keng qo‘llanilayotgani ta’kidlanadi. Maqolada ingliz tilini o‘rganish orqali shaxsiy va kasbiy imkoniyatlarni kengaytirish, dunyoqarashni boyitish mumkinligi ko‘rsatiladi. Shuningdek, ingliz tilining global integratsiya va madaniyatlararo muloqotdagi roli ham yoritiladi.Абстрактный. В этом тексте обсуждается важность английского языка в современной жизни. Подчеркивается, что английский язык широко используется как средство международного общения не только в сфере образования, но и в сфере науки, технологий, бизнеса и Интернета. Текст показывает, что изучение английского языка может расширить личные и профессиональные возможности и обогатить ваше мировоззрение. Также будет подчеркнута роль английского языка в глобальной интеграции и межкультурной коммуникации.Abstract. This text discusses the importance of the English language in modern life. It is emphasized that English is widely used as a means of international communication not only in education, but also in the fields of science, technology, business and the Internet. The text shows that learning English can expand personal and professional opportunities and enrich one's worldview. It also highlights the role of English in global integration and intercultural communication.