SUYUQLIK HARORATINI TASHQI TA'SIR ORQALI SUYUQLIKNING YOPISHQOQLIGINI TAHLILI. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Anatatsiya: Ko'pgina gidravlik tizimlarda samaradorlik 65% dan oshmaydi. Berilgan quvvat mexanik ishqalanishni, quvurlardagi gidravlik yo'qotishlarni va mahalliy qarshiliklarni va ishchi suyuqlikning ichki qochqinlarini bartaraf etishga sarflanadi. Suyuqlikning kinematik parametrlari o‘zgarishi natijasida hosil bo‘ladigan yopishqoqligi..