KARER EKSKAVATORLARINING GIDRAVLIK TIZIMLARIDAGI YUQORI BOSIMLI RUKAVLARINING FITTINGINING BARDOSHLILIGINING TADQIQOTI. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya.Gidravlik tizimda yuqori bosimli ishchi suyuqlik oqimini samarali uzatishning katta qismi yuqori bosimli rukavlarning fittingiga bog‘liq bo‘ladi.