YORUG’LIKNING YUTULISHI VA UNING MEXANIZMLARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada yorug’likning yutilish mexanizmlari, panjarali yutilish, erkin zaryad tashuvchilarda yutilish, aralashmali yutilish, ekzitonda yutilish, elektron yutilish mexanizmlari berilgan.