CHIROYLI NUTQIY MUOMALAMIZ MA’NAVIYATIMIZ BEZAGI. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
ANOTATSIYA:     Ushbu maqola  Professional ta’lim muassasalarida   Ona tili va adabiyot o‘qitishda va  darslarda innovatsion texnologiyalardan foydalanishning nazariy-metodik asoslari mavzusini izchil yoritishga harakat qilindi. Maqolada bayon qilingan fikrlar  Professionl ta’lim jarayonlarida foydalnishga tavsiya  etiladi.