KVADRAT TENGLAMALAR (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Anotatsiya: Ushbu maqolada kvadrat tenglamalar, ularning turlari, diskriminant yordamida yechilishi, haqiqiy va kompleks ildizlar holatlari haqida batafsil ma'lumotlar berilgan. Maqola o‘quvchilarga mavzuni yaxshiroq tushunishga yordam beruvchi misollar va mashqlar bilan boyitilgan.