AXBOROT TEXNOLOGIYALARI DAVRIDA YOSHLARNI MA`NAVIY-AHLOQIY TARBIYALASH (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada axborot texnologiyalari rivojlanayotgan davrda yoshlarning ma'naviy-axloqiy tarbiyasi masalalari yoritilgan. Internet va raqamli vositalarning yoshlar ongiga ta’siri, ijtimoiy tarmoqlarda yuzaga kelayotgan ma’naviy xavflar, shuningdek, ularni bartaraf etish yo‘llari tahlil qilinadi. Shuningdek, zamonaviy texnologiyalarni ma’naviy tarbiya vositasi sifatida samarali qo‘llash imkoniyatlari ham ko‘rib chiqiladi. Tadqiqotda ota-ona, o‘qituvchi va jamiyatning bu boradagi o‘rni alohida ta’kidlangan.