AXBOROT XAVFSIZLIGI TUSHUNCHASI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola informatika va axborat texnologiyalari fanidan. Axborot xavfsizligini ta’minlash bo`yicha aloqa axborotlashtirish va telekommunikatsiya texnologiyalari davlat qo`mitasi tamonidan quyidagi choratadbirlar amalga oshiriladi: