GAZLAMALARNING UMUMIY TASNIFI, TUZILISHI VA TURLARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Mazkur maqolada gazlamalarning umumiy tavsifi, ularning tarkibi, tuzilishi va xossalari haqida so‘z boradi. Gazlamalar turli tola turlaridan — tabiiy, sun’iy va sintetik tolalardan tayyorlanadi. Ularning tuzilishi to‘qilish usuli, iplarning joylashuvi va zichligi orqali belgilanadi. Shuningdek, gazlamaning tashqi ko‘rinishi, yengilligi, nafas olish xususiyati, mustahkamligi va foydalanish sohalari ham mazkur mavzuda yoritiladi. Bu mavzu yengil sanoat, moda sanoati va kundalik hayotda gazlamalardan samarali foydalanish uchun zarur bo‘lgan nazariy bilimlarni shakllantirishga xizmat qiladi..