1022-M ,,ORSHA’’ (BELORUSSIYA )RUSUMLI TIKUV MASHINASI HAQIDA UMUMIY MA’LUMOT (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada moki baxiyaqator hosil qiluvchi 1022-M ,,Orsha’’ (Belorussiya) rusumli tikuv mashinasi haqida umumiy ma’lumot keltirilgan.