KURASHNING TARIXI, RIVOJLANISH BOSQICHLARI VA ZAMONAVIY HOLATI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘zbek xalqining milliy sport turi – kurashning kelib chiqishi, tarixiy taraqqiyoti, uning sport sifatidagi rivojlanish bosqichlari va xalqaro miqyosda egallagan o‘rni yoritilgan. Shuningdek, zamonaviy kurashning sport turlari orasidagi roli va yoshlar tarbiyasidagi ahamiyati tahlil qilinadi.