ONA TILI TA’LIM TIZIMIDA OMONIMLARNI O‘QITISH (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Maqolada O‘quvchilarning nutq boyligini oshirishda omonim so‘zlarning o‘rni, ulardan foydalanish va ona tili ta’lim tizimida omonimlarning o‘qitilishi metodlar yordamida ochib berilgan tajriba-sinov darsining natijasi aks etgan.