KO‘CHIRMA GAPLAR VA ULARNING YOZUVDAGI IFODASI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ko‘chirma gaplarni o‘zlashtirish va tinish belgilarini to‘g‘ri qo‘llay olishga doir topshiriqlar, ularning tahlili va o‘quvchilar uchun metodlar kiritilgan. Undan tashqari muallif gapi va o‘zlashtirma gaplar haqida qisqacha ma’lumot berilgan. Bunda o‘quvchilarda ko‘chirma gapni ajrata olish va tinish belgilarini o‘z o‘rnida qo‘llay olish ko‘nikmasi rivojlanadi.Abstract: This article includes tasks for mastering abstract sentences and using punctuation marks correctly, their analysis, and methods for students. In addition, brief information about the author's speech and abstract sentences is provided. In this way, students develop the ability to distinguish abstract sentences and use punctuation marks in their place.