O‘QIB TUSHUNISH KO‘NIKMASI BO‘YICHA DARSLIKDA BERILGAN MATNLAR TAHLILI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘quvchilarga o‘qib tushunish va matnlar bilan ishlash ko‘nikmasini shakillantirishga oid mashqlar orqali o‘qitish va metodik tavsiyalar berilgan.