YOSHLAR OʻRTASIDA ZOʻRAVONLIKNI OLDINI OLISH (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
ANNOTATSIYA: O’quvchi yoshlar o’rasida kuzatiladigan zo’rovonlik holatlarini kamaytirish va oldini olish choralariga qaratilgan. Bunda zo’rovonlik holatlarini to’gri baholash, holatlarning rivojlanishda yechim bera olish ko’nikmalarini shakllantirish muhimligi ta’kidlanadi. Ayniqsa, bu jarayonlarning mutaxasis yoki jarayon ishtirokchilari tomonidan ijobiy tomonga o’zgartirishdga yordam beradi. Bu orqali pedagogik jamoa, ota-onalar uchun ham turli trening va tavsiyalar berilgan.