RAQAMLI STRESS VA INSON PSIXIKASI: ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALAR TA’SIRIDA YUZAGA KELAYOTGAN RUHIY SALOMATLIK MUAMMOLARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada raqamli texnologiyalar, ayniqsa ijtimoiy tarmoqlar va doimiy onlayn holatning inson psixikasiga ko‘rsatadigan ta’siri tahlil qilinadi. Raqamli stress — zamonaviy inson uchun keng tarqalgan psixologik muammo bo‘lib, u surunkali charchoq, e’tiborning buzilishi, tashvishli holatlar va depressiyaga olib kelmoqda. Maqolada bu holatning sabab va oqibatlari, yoshlar, bolalar hamda mehnatkashlar guruhidagi o‘ziga xos jihatlari yoritiladi.