XORIJIY INVESTITSIYALAR UCHUN O ‘ZBEKISTON JOZIBADORLIGINI OSHIRISH (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada bugungi kunda O‘zbekistonning iqtisodiyotining qanday ekanligi, xorijiy investitsiyalarni kiritishda qanday chora tadbirlar qilinayotganligi masalasida yangi va so‘ng‘i ma’lumotlar keltirilgan. Shuningdek, iqtisodiy barqarorlikka erishish bo‘yicha zaruriy usullar tahlil qilingan.Аннотация. В статье представлена ​​новая и актуальная информация о текущем состоянии экономики Узбекистана и мерах, принимаемых для привлечения иностранных инвестиций. Также были проанализированы необходимые методы достижения экономической стабильности.Annotation. This article provides new and up-to-date information on the current state of Uzbekistan's economy, the measures being taken to attract foreign investment, and analyzes the necessary methods to achieve economic stability.